друкувати


ТІС створив корпоративне село ― Ставніцер

11 липня 2016, 17:35

Генеральний директор групи терміналів ТІС Андрій Ставніцер провів оглядову екскурсію в Визирці для дипломатів. Про це повідомляє він в ексклюзивному інтерв'ю Latifundist.сom.

За його словами, недалеко від Одеси в селі Визирка розвивається подібний проект. У селі прописаний сам Ставніцер, члени його сім'ї, там знаходиться офісний центр «ТІС» і працює ряд інших компаній.

«Ми спеціально платимо там податки і розуміємо, куди вони йдуть: на амбулаторію, на дорогу або на газифікацію. Там сільський голова ― колишній співробітник «ТІС». Ми за рахунок компанії і за рахунок податків там побудували школу, дитячий сад, церкву. Облаштували футбольне поле, ставок зробили. Наш топ-менеджер дуже любить коней, і побудував там стайню. Там не тільки утримують тварин, але і виходжують поранених коней. Крім того, організували безкоштовні сеанси іпотерапії для дітей», ― уточнив глава компанії «ТІС».

На думку Ставніцера, такі податкові корпоративні села - перспективний напрямок, що дозволяє чітко контролювати розподіл бюджетних коштів.

«Я запрошую всіх бажаючих в Визирку, щоб поділитися досвідом створення та впровадження проекту», ― підкреслив він.