друкувати


В Україні запустили виробництво рідких комплексних добрив

3 липня 2020, 12:00

Національний імпортер та виробник мінеральних добрив «Українська агропромислова група» («УАПГ») запустила виробництво рідких комплексних добрив під торговою маркою MIXTURE-RKD. Партнером «УАПГ» стала компанія Triksa, що надає експертизу та сировинну базу для виробництва міндобрив. Про це інформує Kurkul.com з посиланням на прес-службу «Української агропромислової групи».

«Нові мінеральні добрива MIXTURE-RKD — це локальний комплексний продукт, що розроблений під потреби саме українських аграріїв. Він забезпечує всі етапи: придбання, транспортування, зберігання та безпосередньо використання. Такий замкнений цикл — новий досвід для українського ринку АПК. Комплексні рідкі добрива — це сучасний, ефективний та економічно вигідний тип добрив, які відмінно зарекомендували себе як у великих агропідприємствах, так і у сучасних фермерських господарствах США, Канади та країн ЄС», — зазначив Володимир Трюхан, CEO та співвласник «УАПГ».

За його словами, рідкісні добрива MIXTURE-RKD — це сучасний, ефективний та природно зумовлений принцип живлення.

Це готові розчини, які по технологіях внесення, впливу на ґрунт, часовим та фінансовим затратам значно ефективніші, ніж сухі суміші в умовах кліматичних змін. Наприклад, готові рідкі суміші дають гарний результат при штучному поливі, не змінюють структуру ґрунту, мають прогнозований результат та можливість точкового підживлення», — додає Володимир Трюхан.

Проект стартував у листопаді 2019 та отримав високу зацікавленість з боку представників агробізнесу. Відсьогодні MIXTURE-RKD поступає у відкритий продаж.

Наша мета — створення таких умов та можливостей для українського сільгоспвиробника, за яких він залишатиметься максимально конкурентним на світовому ринку, отримуватиме високі врожаї й використовуватиме найсучасніші тренди та технології», — розповідає CEO та співвласник «УАПГ» Володимир Трюхан.

Разом з партнерами, клієнтами та науковцями компанія проводить масштабні дослідження рідких добрив замкненого циклу на зернових, зернобобових та овочевих культурах.