друкувати


Олег Бахматюк сподівається повернутися в Україну найближчим часом

27 червня 2020, 14:24

Власника компанії Ukrlandfarming Олег Бахматюк сподівається повернутися в Україну найближчим часом. Про це він розповів AgroPolit.com в експрес-інтерв'ю після того, як 25 червня поточного року Офіс генерального прокурора виконав рішення Печерського районного суду міста Києва та скасував постанову про поновлення кримінального провадження проти нього  у справі рефінансування VAB-банку

«Я однозначно сподіваюся на повернення найближчим часом і працюю над цим питанням. Однак точно розумію, що від сьогоднішнього рішення суду виграє як сама компанія, так і держава. Виграє економіка України. Звісно, зацікавлена у продовженні справи сторона має можливість на якомусь етапі не виконувати рішення суду, але я впевнений, що правда переможе. Наступний тиждень доведе, чи справді в нашій країні працюють закони. Я, як завжди, відкритий до діалогу. Я себе не відділяю від України і хочу повернутися, щоб нормально жити і створювати щось корисне для держави, людей та компанії, в якій вони працюють», – сказав він.

Більше читайте за посиланням

Нагадаємо, що 22 листопада 2019 року Олега Бахматюка в Україні оголосили в розшук.  Власника компанії Ukrlandfarming звинуватили у нецільовому використанні 1,2 млрд грн рефінансування від НБУ. Сам Бахматюк заявив, що справа проти нього політично вмотивована і «замовлена» особисто екс-головою Офісу президента Андрієм Богданом.