друкувати


Фонд гарантування продає діючий молочний комплекс ― джерело

8 липня 2016, 12:27

Фонд гарантування вкладів фізичних осіб (ФГВФО) виставляє на продаж права вимоги за кредитами, в забезпечення яких передано цілісний майновий комплекс з виробництва молочної продукції в Житомирській області. Про це повідомляється на сайті ФГВФО.

Загальна заборгованість позичальника за кредитними договорами, укладеними з "Банком Форум" в 2013 році, становить 21,19 млн грн.

Згідно з повідомленням, позичальник залишається чинною компанією і є одним з найбільших операторів ринку товарів агропромислового комплексу України. Крім виробництва молочної продукції, що експортується в такі країни, як Алжир, Азербайджан, Бангладеш, Грузія, Ізраїль, Японія і т.д., позичальник також займається будівництвом об'єктів будь-якої складності, тваринництвом, рослинництвом та міжнародними транспортними перевезеннями.

У Фонді відзначили, що в забезпечення кредитів, виставлених на продаж, передано відразу кілька об'єктів. Зокрема ― цілісний майновий комплекс з виробництва молочних продуктів, загальною площею 6 685,9 м2, який розташовується в Житомирській області, Чуднівського району, с. Галіївка.

Додатково в забезпечення кредитів передано чотири однокімнатні квартири в Житомирі, загальною площею від 39,3 до 48,19 м2, а також баштові крани Liebherr 130 ЄС-В6 і Liebherr 110 ЄС-В6 2013 року випуску.

Аукціон з продажу прав вимоги за даними кредитами, відбудеться 10 серпня на електронному майданчику "сетів". Стартова ціна, з якої почнуться торги, становить 21,18 млн грн.