друкувати


«Київхліб» розпочав експорт продукції до Великої Британії

11 червня 2020, 16:00

Компанія «Київхліб» почала експорт продукції до Великої Британії. Про це повідомляє прес-служба компанії. 

«Компанія «Київхліб» розпочала експортувати свою продукцію до Британії. Першу партію обсягом 4 тонни було відправлено ​​у Сполучене Королівство минулого тижня», – йдеться у повідомленні.

За словами керівника експортного управління компанії «Київхліб» Олександра Микитенка, до кінця року заплановано наростити експорт до цієї країни.

«Ми відправили у Велику Британію сушки, соломку, пряники, печиво та крендельки декількох видів. До кінця року плануємо вийти на обсяги поставок в середньому по 10-15 тонн щомісячно», – сказав Микитенко.

Як зазначається, на сьогодні компанія експортує свою продукцію майже до 30 країни світу – в Європу, Азію та Північну Америку. Загальний обсяг експортних поставок продукції тривалого зберігання становить близько 1500 тонн на рік. До кінця 2020 року компанія планує відкрити ще 5 нових експортних напрямків.

Нагадаємо, що з початку 2019/20 маркетингового року, станом на 5 червня, з України експортовано 54,8 млн т зернових культур, що на 7,5 млн т більше, ніж за аналогічний період минулого маркетингового року.