друкувати


Олег Ляшко заявив, що балотуватиметься на виборах до парламенту по округу загиблого Валерія Давиденка

11 червня 2020, 09:03

Екс-нардеп, очільник Радикальної партії Олег Ляшко заявив, що балотуватиметься на виборах до парламенту на 208-му окрузі, де переміг загиблий народний депутат Валерій Давиденко, повідомляє «Україна 24».

Нагадаємо, що на попередніх президентських виборах Олег Ляшко набрав всього 4,8%. Радикальна партія фінішувала шостою і не пройшла до парламенту. До цього фіаско Олег Ляшко був депутатом чотирьох скликань парламенту поспіль, із 2006 року: двічі він обирався від Батьківщини, двічі — на чолі власної партії.

Варто додати, що Олег Ляшко був автором числених аграрних змін. Детальніше про це читайте у матеріалі за посиланням, а також у блозі Ляшка: Фермерство як порятунок українського села та землі.

Ляшко розповів, що мав непрості стосунки із Давиденком, однак він був «потужним депутатом» і багато чого зробив для Чернігівської області. Також Ляшко нагадав, що 2012 року переміг на цьому окрузі з «феноменальним успіхом».

Це був один із найкращих результатів в Україні. Після цього на цьому окрузі мої виборці двічі обирали Давиденка… У нас там дуже потужна підтримка, і за мене голосували на президентських і на парламентських виборах, тому ми цей округ нікому не віддамо… Я піду на цей округ і виграю вибори», — заявив Ляшко.

На думку політика, усі люди хочуть, щоб «Ляшко був у парламенті».

«Тому що Рада без Ляшка — як село без церкви», — наголосив він.