друкувати


Після звільнення заступник Гонтаревої, займатиметься залученням інвестицій ― джерело

6 липня 2016, 15:34

Заступник глави Національного банку України Владислав Рашкован, який з 1 серпня завершує роботу в центробанку, спільно з гендиректором групи терміналів ТІС (Одеська область) Андрієм Ставніцером створює компанію SD Capital для залучення в Україну інвестицій великих іноземних компаній. Про це повідомив він на своїй сторінці у Facebook.

"Разом зі старими і надійними друзями Ставніцером і Філіпом Грушко ми вирішили створити компанію SD Capital, яка стане партнером для великих іноземних компаній при інвестуванні в українську економіку", ― написав він.

Заступник голови НБУ додав, що в компанії будуть займатися стратегією, трансформацією великих організацій, M&A в реальному і фінансовому секторі.

Рашкован висловив думку, що НБУ повинен бути магнітом для талантів і залучення кращих людей з ринку, проте згодом вони повинні повернутися назад на ринок більш професійними і стати послами політики регулятора і творцями доданої вартості в економіці.

ТІС є однією з найбільших приватних стивідорних компаній України, оперує в найбільшому українському порту Південний біля Одеси.