друкувати


Відео захоплення підприємства "Мрія" ― офіційно

5 липня 2016, 10:29

1 липня автотранспортне підприємство «Мрія» атакували рейдери. Про це в ексклюзивному коментарі Latifundist.com повідомила прес-служба агрохолдингу. 

«1 липня, близько 9-00 ранку 30 чоловіків, серед яких - кілька співробітників служби безпеки колишніх власників Агрохолдингу «Мрія» сім'ї Гут, із застосуванням сили проникли на територію діючого автотранспортного підприємства «Мрія», розташованого в м. Хоростків Гусятинського району Тернопільській області, і перешкоджають доступу співробітників Агрохолдингу на об'єкт», ― повідомляють в компанії. 

Згідно з даними прес-служби, агрохолдинг «Мрія» має всі документи, що підтверджують законність перебування і роботи компанії на території вищевказаного АТП. У зв'язку з тим, що особи, незаконно проникли на АТП, забарикадувалися на його території і відмовляються її покинути, компанія, не маючи доступу на об'єкт, змушена забезпечити цілодобову посилену охорону по зовнішньому периметру.

«Представники «Мрії »також звернулися до правоохоронних органів, подавши всі необхідні заяви. Агрохолдинг «Мрія» закликає правоохоронні органи втрутитися в ситуацію і не допустити рейдерського захоплення підприємства », ― повідомляє прес-служба агрохолдингу.

Крім того, Асоціація «Український клуб аграрного бізнесу» (УКАБ) закликала Президента України Петра Порошенка і прем'єр-міністра України Володимира Гройсмана втрутитися в ситуацію щодо незаконних дій по відношенню до компанії «Мрія Агрохолдинг» та не допустити рейдерського захоплення її автотранспортного підприємства.

«Для того, щоб інцидент спрацював в позитивну, а не негативну сторону, правоохоронні органи повинні були б зараз максимально швидко розібратися в цій ситуації, тим самим подаючи сигнал для будь-якого інвестора, держава зробить все для того, щоб іноземний інвестор був захищений, а сектор продовжував розвиватися», ― йдеться у заяві.