друкувати


Названо основних аграрних лобістів Коломойського

19 травня 2020, 07:15

Так званий «Аниколомойський закон» №2571-д «Про удосконалення деяких механізмів регулювання банківської діяльності» не підтримали 3 нардепів-членів аграрного комітету. Про це свідчить аналіз поіменного голосування за проект закону (№2571-д), проведений AgroPolit.com.

Серед нардепів, які не підтримали законопроєкт: Вадим Івченко, Федір Христенко та Олег Мейдич.

Підтримали 20 нардепів із 31 членів аграрного комітету, 8 – утрималися або не голосували з різних причин.

Не голосували або утрималися: Микола Сольський, Олександр Матусевич, Сергій Литвиненко, Ігор Колихаєв, Іван Чайківський, Петро Юрчишин, Сергій Лабазюк та Вадим Столар.

Повний перелік аграрних нардепів, які брали участь у голосуванні, дивіться за посиланням.

Детальніше про законотворчу діяльність депутатів, які входять до аграрного комітету, а також про законотворчі ініціативи інших лобістів АПК у Верховній Раді читайте у матеріалі: Аграрна Рада – законодавці та лобісти агробізнесу України.

Нагадаємо, 20 травня відбудеться рік з моменту інавгурації президента Володимира Зеленського. Аналіз його роботи читайте у аналітичному матеріалі AgroPolit.com – Без чотирьох п’ять: перший рік президентства Володимира Зеленського.

Переваги і недоліки за 8 місяців роботи аграрного заступника міністра економіки Тараса Висоцького дивіться у матеріалі Вісім місяців аграрного заступника Тараса Висоцького — що зроблено? Провал за ключовими позиціями.