друкувати


15 травня відбудеться вебінар про експорт до ЄС в умовах карантину, – УАБТ

12 травня 2020, 16:00

Українська асоціація бізнесу і торгівлі (УАБТ) спільно з Офісом просування експорту Міністерства економічного розвитку, торгівлі та сільського господарства України започатковує серію спеціалізованих вебінарів, присвячених найголовнішому питанню на сьогодні: яким чином український бізнес повинен діяти в новому, непростому світі міжнародної торгівлі, який формується на наших очах внаслідок пандемії COVID-19. Про це повідомляє прес-служба УАБТ.  

«У наших вебінарах ми сфокусуємо вашу увагу на найбільш невідкладних проблемах, з якими українські експортери можуть зіткнутися вже зараз на ключовому для них ринку ЄС. Зокрема, вебінари розкриють такі питання як перешкоди для транзиту, ширші наслідки пандемії COVID19 для торговельних відносин України та ЄС, реакція на пандемію з боку торговельної політики ЄС, можливості і виклики, які виникають у цьому зв’язку», – ідеться у повідомленні. 

Повідомляється, що УАБТ з гордістю представляє визнаних європейських експертів із низки секторів та галузей економіки, які поділяться своєю експертизою, інсайтами і думками про те, на що варто очікувати українському бізнесу, а також їхнім європейським та міжнародним партнерам в найближчі тижні, місяці та, можливо, роки.

Приєднуйтеся до нас на нашому першому вебінарі 15 травня, щоб дізнатися більше  про чинні обмеження на рух товарів і осіб на внутрішньому ринку ЄС та в окремих європейських державах, які варто враховувати українським виробникам за експорту чи транзиту своїх товарів (зокрема в Польщі, Німеччині, Франції, Італії та Нідерландах), а також про заходи, які вживаються на європейському і національному рівні з метою спрощення та полегшення торгівлі, – зазначається у повідомленні.

15 травня Назар Бобицький, директор брюссельського офісу УАБТ, в якості модератора вітатиме наступних експертів, які поділяться з нами інформацією:

Мова вебінарів – англійська.  

Реєстрація на вебінар – за посиланням.

Нагадаємо, що за словами нового міністра МЕРТ Ігоря Петрашка, нам потрібна кооперація з іншими країнами, в першу чергу, з Євросоюзом, Китаєм, США та Ізраїлем.