друкувати


В Україні запроваджено дистанційну реєстрацію поголів’я худоби

1 травня 2020, 13:00

Державне підприємство «Агентство з ідентифікації і реєстрації тварин» зареєструвало перші особисті кабінети та буде доставляти ідентифікаційні бірки та реєстраційні документи до власників тварин. Повідомляє прес-служба ДП АІРТ.

«Державне підприємство розширило спектр додаткових сервісів для суб’єктів господарювання, зокрема запровадило послуги доставки засобів ідентифікації та реєстраційних документів тварин, що надзвичайно актуально на даний час в умовах дії карантину», – зауважив керівник Київської філії Державного підприємства «Агентство з ідентифікації і реєстрації тварин» Сергій Бистро.

Також вже підключено перших користувачів до персонального кабінету суб’єкта господарювання для роботи в Єдиному державному реєстрі ветеринарних документів.

Першими користувачами персонального кабінету суб’єкта господарювання для роботи в Єдиному державному реєстрі ветеринарних документів стали ПСП «Володимирівське» у Харківській області та ПП “Агрофірма «Розволожжя» у Київській області. Це перші субєкти господарювання, які можуть оцінити функціонал та зручності Персонального кабінету з метою оформлення заявок на отримання ветеринарних документів.

Враховуючи ситуацію із поширення на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, вищезазначені господарства вже сьогодні можуть оформляти заявки на оформлення ветеринарних документів дистанційно та отримувати повну інформацію, що стосується їх напрямку діяльності – повідомляє прес-служба.

Нагадаємо, що тваринники назвали уряду перелік невідкладних дій для підтримки галузі.