друкувати


Найближчими днями уряд оголосить повторний конкурс на посаду голови Держпродспоживслужби

17 квітня 2020, 12:00

Найближчими днями уряд оголосить повторний конкурс на посаду голови Держпродспоживслужби. Про це повідомило джерело АgroРolit.com в Кабінеті міністрів України.

За словами джерела, до такого рішення прийшли після того, як стало зрозуміло, що все терміни з призначення одного із переможців останнього конкурку сплили.

«Також, якщо призначити когось із 4-х претендентів на посаду, які дійшли до фіналу, то це не буде законним рішенням. З іншого боку, ситуацію із продовольчою безпекою та контролем за дотриманням санітарних норм в країні у період карантину не дозволяє відкладати призначення нового голови Держпродспоживслужби. Діючий глава МЕРТу проти призначення когось із 5-ти фіналістів і хоче нового конкурсу», – говорить співрозмовник. 

За інформацією джерела АgroРolit.com, є 90% того, що найближчими днями буде оголошено конкурс на посаду голови Держпродспоживслужби.

Нагадаємо, що 24 жовтня оголосили конкурс і у публічній площині з'явилася інформація про перших 5 кандидатів на посаду голови Держпродспоживслужби: Ігор КузінСергій ГлущенкоГеннадій ГадзовськийГеннадій Супіханов.