друкувати


МХП став лауреатом Національного конкурсу «БЛАГОДІЙНА УКРАЇНА-2019»

13 квітня 2020, 11:09

Агрохолдинг «Миронівський хлібопродукт» (МХП) став лауреатом Національного конкурсу «БЛАГОДІЙНА УКРАЇНА-2019». Про це повідомляє прес-служба агрохолдингу на facebook.

«Друзі, вже багато років велика команда МХП робить все можливе для всебічного розвитку громад України, створення надійних партнерських відносин з людьми. Разом із вами ми втілюємо інфраструктурні проєкти, проводимо екологічні фестивалі та відновлюємо природу, підтримуємо і створюємо освітні програми, робимо більш доступною медицину на селі, дбаємо про вразливі верстви населення та наших військових, адаптуємося самі та адаптуємо інших до змін у швидкоплинному світі», – йдеться у повідомленні.  

Агрохолдинг став лауреатами у двох номінаціях:

ПрАТ МХП перше місце у номінації «БЛАГОДІЙНІСТЬ ВЕЛИКОГО БІЗНЕСУ»

БФ «МХП-Громаді» посів друге місце у номінації «БЛАГОДІЙНІСТЬ У КУЛЬТУРІ ТА МИСТЕЦТВІ».

Наша команда дуже рада отримати ці почесні нагороди. Участь у конкурсі «Благодійна Україна» давно стала для нас традиційною і ми вже другий рік поспіль посідаємо перше місце. Я думаю, що найважливішими чинниками цих нагород є довготривалість наших проєктів, їх якість і справжня необхідність для громад, кейси підприємств та фондів МХП можуть стати прикладом для іншого бізнесу. Наша благодійність – не звичайне меценатство, а спроба змінити світогляд українців. Турбуючись про людей, ми ділимося з ними ідеєю, що добробут та гідне життя залежать саме від них. Ми, в свою чергу, завжди будемо поряд – і під час епідемій, і у дні їх успіхів та перемог, – відзначив заступник голови правління МХП з корпоративної соціальної відповідальності Ігор Лещенко.

Нагадаємо, що агрохолдинг МХП не збирається зменшувати та не зменшує обсяги поставок курятини на внутрішній ринок.