друкувати


МХП не буде зменшувати обсяги поставок курятини на внутрішній ринок — заява

10 квітня 2020, 18:00

Агрохолдинг МХП не збирається зменшувати та не зменшує обсяги поставок курятини на внутрішній ринок. Про це повідомляють в прес-службі компанії.

«МХП — один з найбільших агроіндустріальних холдингів України, що займає лідируючі позиції з виробництва курятини на внутрішньому ринку, а також експортує свою продукцію до понад 80 країн світу, не зменшує та не планує зменшувати обсяги виробництва, а також поставок курятини на внутрішній ринок», — йдеться у повідомленні.

Зазначається, що на всіх підприємствах групи МХП запроваджено додаткові заходи безпеки, виробництва працюють на повну потужність, повністю забезпечуючи потреби українців у якісній, доступній та безпечній курятині.

МХП як великий національний бізнес підключився до боротьби з коронавірусною інфекцію, спрямувавши на це 84 млн грн. Ми підтримуємо лікарні у Вінницькій та Черкаській областях. Ми зберегли всіх співробітників та забезпечуємо безперебійне безпечне виробництво. МХП розуміє ситуацію, в якій опинився весь світ та Україна. І ми, звісно, підставили державі і українцям не одне плече, а всі плечі, які маємо. Ми, як і раніше, є тими, хто живить Україну і ще третину світу», — наголосила речниця МХП Ірина Ванникова.

Вона акцентувала, що МХП не зменшує і не планує зменшувати обсяги виробництва та поставок курятини на внутрішній ринок.

«Про це навіть мова не йдеться. Тому дивно, що державні органи застерігають МХП від зменшення обсягів виробництва», — додала Ірина.

Крім забезпечення внутрішнього ринку, МХП експортує продукцію у понад 80 країн світу, підтримуючи розвиток національної економіки.

На тлі скорочення промислового виробництва в Україні, кризи середнього та малого бізнесу, який несе втрати через тимчасове припинення діяльності у зв’язку з коронавірусом, масових скорочень та відпусток без збереження зарплатні, такі компанії, як МХП, утримуватимуть національну економіку від сповзання в прірву. МХП дякує Антимонопольному комітету України за підвищену увагу , але наголошує, що така увага до МХП з огляду на зазначене вище взагалі не доречна», — підсумувала речниця МХП.

Нагадаємо, раніше у АМКУ зробили заяву, що МХП рекомендовано не вчиняти дій, які можуть призвести до обмеження обсягів виробництва чи реалізації курятини на внутрішньому ринку України.