друкувати


Засновник Feodal.online назвав 2 способи уберегтися від рейдерської атаки

10 квітня 2020, 09:30

Ресурс Feodal.online допомагає запобігти рейдерству та виявити початки рейдерських захоплень. Про це в інтерв'ю для AgroPolit.com повідомив засновник і керівник онлайн-сервісу Андрій Дем’янович, назвавши 2 способи вберегтися від рейдерської атаки.

«Перше завдання – запобігти. Найпростіший крок до запобігання рейдерській атаці – попередити можливість комусь влізти до тебе у масиви. Проведення аудиту свого земельного банку та реєстрація прогалин у земельних ділянках на полі – це найкращий запобіжник появи конкурентів чи пайхантерів», — зазначив він.

За допомогою сервісу Feodal.online представник бізнесу може отримати перелік кадастрових номерів або намалювати поле на карті, та отримати інформацію про всіх власників і користувачів земельних ділянок, виявити прогалини та провести відповідну роботу з орендодавцями.

Він додав, що автоматизований аудит показує, які договори на земельні ділянки незареєстровані, надає відомості про їхніх власників – прізвище, ім’я, по-батькові. Це дозволяє з’ясувати, з ким потрібно додатково підписати та зареєструвати договори оренди.

Таким чином, користувач захищає себе від захоплення, створюючи конкурентність на полі – це ідеальний варіант запобігання рейдерству. Але, щоб це зробити, має бути бажання землекористувача. А якщо є бажання –  це як посів на полі. Хто не сіє – не отримує урожай, а хто посіяв – збирає жнива.

Другий варіант: щоби виявити перші ластівки чорних перереєстрацій, слід постійно проводити автоматизований моніторинг інформації про орендовані земельні ділянки на Feodal.online. При періодичному моніторингу користувач отримує на електронну адресу звіт, де порівнюється інформація з моніторингом попереднього періоду, зазначено, у яких ділянках змінився власник чи, наприклад, зареєструвався новий договір оренди», — сказав Андрій Дем’янович.

Більше читайте за посиланням.

Нагадаємо, сервіс Feodal.online готовий надати майданчик для розрахунку мінімального граничного податку для аграріїв.