друкувати


Сервіс Feodal.online готовий надати майданчик для розрахунку мінімального граничного податку для аграріїв

9 квітня 2020, 09:30

Онлайн-сервіс Feodal.online планує рахувати податок для аграріїв та допомагати їм у плануванні доходів і видатків. Про це у інтерв'ю для AgroPolit.com повідомив засновник та керівник онлайн-сервісу Feodal.online Андрій Дем’янович.

Він зазначив, що коли законопроект про мінімальний податок пройде, принаймні, перше читання, така ініціатива буде запроваджена.

«Ми зрозуміємо, що це документ, який буде у перспективі ухвалено, візьмемося за планування та шукатимемо можливості технічної реалізації та будемо робити зручний сервіс для наших клієнтів», — додав Андрій Дем’янович.

Керівник електронного проекту нагадав, що за рік роботи Feodal.online промоніторив 4 млн земельних ділянок та працює по всій території України. 

Ми дуже оперативні у прийнятті своїх програмних технічних рішень, із досить гарною динамікою все вдосконалюємо. Наш девіз – бути корисними, адже робити сервіс, який не буде корисним, немає жодного сенсу. Допомагати аграрію розвиватися – наше внутрішнє завдання... Ми надаємо тільки актуальну інформацію, відкриті та закликаємо ринок диктувати нам нові вимоги. А ми з ними впораємося», — зазначив він.

Більше читайте за посиланням.

Нагадаємо, з'явилася унікальна можливість проведення аудиту земельних ділянок онлайн у короткий термін.