друкувати


Замміністр МЕРТу Руслан Корж подав у відставку — Кабмін

20 січня 2016, 16:10

Сьогодні про намір покинути посаду повідомив заступник Міністра економічного розвитку і торгівлі (МЕРТ) Руслан Корж, повідомляється на сайті міністерства. Як зазначається у повідомленні, Руслан Корж збирається подавати кандидатуру на пост керівника одного з державних підприємств. 

Сьогодні я готовий повернутися в реальний бізнес. Вважаю, що  мій досвід та ідеї, напрацьовані за цей рік, можуть стати у пригоді в реформі управління державними підприємствами. Зокрема, я розглядаю можливість взяти участь у конкурсі на управління одним із державних промислових підприємств або продовжити роботу в наглядових радах наших найбільших держкомпаній», – відмітив замміністр. 

Коментуючи звільнення Коржа, міністр економічного розвитку і торгівлі Айварас Абромавичус підкреслив, що досвід роботи Руслана Коржа значно вплинув на створення і впровадження стратегій змін.

Реформа державних підприємств була і залишається одним із наших пріоритетів. Професійні керівники такого рівня зараз дуже потрібні держкомпаніям», – сказав Абромавичус.

AgroPolit.com