друкувати


МХП виділив Вінниччині 15 млн грн на боротьбу з коронавірусом

28 березня 2020, 08:17

Агроіндустріальний холдинг МХП виділяє 15 млн грн на боротьбу з коронавірусом у Вінницькій області. Про це повідомила прес-служба МХП на своїй сторінці в Facebook.

«Голова Вінницької ОДА Владислав Скальський разом з агрохолдингом МХП розробили оперативний план протидії поширенню коронавірусу. На сьогодні створена комісія, в найближчі дні почне роботу відповідний штаб», — зазначила прес-служба МХП.

Відповідно до публікації, вже вироблена спільна стратегія щодо запобігання коронавірусу. МХП закуповує 19 апаратів штучної вентиляції легенів в комплекті з монітором пацієнта і кисневим концентратором для всіх лікарень Вінницької області, де є інфекційні відділення.

Крім того, для Ладижинської міської лікарні, Тульчинської та Тростянецької районних лікарень будуть здійснені закупівлі засобів індивідуального захисту, оскільки на цих територіях проживає понад 65% співробітників МХП — вінничан.

Також МХП буде надавати допомогу в пошуку та придбанні всіх необхідних засобів індивідуального захисту і медичного обладнання, шляхом залучення власних фахівців департаменту матеріально-технічного забезпечення.

Своїм прикладом МХП закликає бізнес, який є соціально відповідальним і стурбований долею нашої країни, взяти на себе зобов'язання по фінансуванню і допомоги в забезпеченні лікарень першочерговим обладнанням і засобами індивідуального захисту. Разом легше перемагати загрозу, що стоїть у нас на порозі», — заявили в МХП.

Нагадаємо, місцева влада Черкащини разом з агрохолдингом МХП розробили перші кроки для протидії поширенню коронавірусу.