друкувати


Фермерам став доступний автоматичний аудит земельних ділянок

27 березня 2020, 12:30

За допомогою сервісу Feodal.Оnline фермери можуть отримувати і моніторити відомості про земельні ділянки онлайн. Також завдяки веб-ресурсу можна проводити автоматичний аудит земельних ділянок. Про це йдеться у матеріалі на Kurkul.com.

Зазначається, що після реєстрації на сайті керівник, «земельник» чи будь-який користувач може ввести у запит на сайті будь-який перелік кадастрових номерів, земельних ділянок, які обробляє конкретне підприємство.

«Якщо кадастрових номерів немає, то можна навіть просто намалювати поле на карті, враховуючи найближчі орієнтири. А онлайн-сервіс відразу обробить всю необхідну інформацію та подасть її для користувачів у зручному форматі. Єдина вимога — наявність доступу до мережі інтернет», — зазначається у матеріалі.

Feodal.Оnline повністю автоматизований. Він готує відомості про ділянки швидко та у великому обсязі, а ще візуалізує дані у зручному форматі.

Також сервіс дає можливість налаштувати автоматичне оновлення, наповнення інформації у 1С та ГІС. Розробники також розповідають про можливість інтегрувати дані з цього онлайн-сервісу в інші додатки, якими вже користується підприємство.

Нагадаємо,