друкувати


Міністр економіки Ігор Петрашко отримав 13 млн грн зарплати в Ukrlandfarming

24 березня 2020, 18:20

Міністр розвитку економіки, торгівлі і сільського господарства Ігор Петрашко оновив дані в своїй декларації. Новий документ оприлюднений на сайті НАЗК, передає Latifundist.com.

За 2019 рік Ігор Петрашко отримав 13,67 млн ​​грн зарплати в компанії Олега Бахматюка Ukrlandfarming, а також близько 12 тис. грн процентного доходу в «Приватбанку» і «Укргазбанку».

У декларації Ігор Петрашко зазначив квартиру в Києві площею 89,60 м2. Квартира належить дружині міністра розвитку економіки, торгівлі і сільського господарства Світлані Петрашко і його 2 синам — Максиму і Матвію Петрашко.

Згідно з декларацією, Ігор Петрашко разом з дружиною і синами володіють будинком площею 409,2 м2 під Києвом (с. Романків Обухівського району). У селі Романкове, дружина Ігоря Петрашко володіє земельною ділянкою площею 0,15 га.

Ігор Петрашко зазначив, що його дружина Світлана Петрашко є співвласницею квартири (33,3%) в Росії площею 109,1 м2.

Крім того він володіє автомобілями:

Він також задекларував чоловічий годинник Vacheron Constantin, і колекцію коштовностей (кулон, перстень, підвіску і сережки з дорогоцінними каменями), яка належить його дружині Світлані Петрашко.

Також у Ігоря Петрашко є рахунок на $808,2 тис. в американському банку Morgan Stanley, ще на $ 15,8 тис. у нього відкритий спільний рахунок з дружиною в Citibank в Нью-Йорку.

Нагадаємо, 17 березня Верховна Рада України призначила міністром розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства Ігоря Петрашка.