друкувати


Службовця Інституту землеробства НААН викрито під час отримання хабаря у розмірі 10 тис. грн

20 березня 2020, 17:00

У регіональному відділення національного «Інституту землеробства НААН України» викрито службовця під час отримання хабаря у розмірі 10 тис. грн. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Черкаської області.

«За процесуального керівництва прокуратури Черкаської області слідчими СУ ГУНП в Черкаській області спільно з управлінням стратегічних розслідувань у Черкаській області викрито службову особу регіонального відділення національного «Інституту землеробства НААН України” під час отримання неправомірної вигоди в сумі 10 000 грн», – йдеться в повідомленні.

Так, за версією слідства, службовець вимагав і отримав від представника одного із підприємств за сприяння в погодженні питання щодо укладання договору оренди складського приміщення на території дослідного центру в Умань.

Порушника затримано в порядку ст. 208 КПК України та йому повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 368 КК України, – зазначається в повідомленні.

Нагадаємо, що співробітники Служби безпеки України у межах протидії високопосадовій корупції викрили керівників структурних підрозділів Міністерства юстиції та Державної кримінально-виконавчої служби України на вимаганні понад $1 млн неправомірної вигоди.