друкувати


Через коронавірус ДП «Укрспирт» запустив у роботу ще 4 заводи

19 березня 2020, 07:30

ДП «Укрспирт» запустив у роботу ще 4 заводи через підвищений попит на медичний спирт у зв’язку з поширенням вірусу COVID-19 (коронавірусу). Про це повідомляє сайт підприємства. 

«Загалом у виробничому плані на березень було передбачено роботу 10 заводів. Сьогодні ми прийняли рішення запустити в роботу ще 4 заводи», – повідомив в.о. директора ДП «Укрспирт» Сергій Блескун.

За його словами, підприємство збільшує виробництво спирту в першу чергу для забезпечення  потреб медичної системи.

«Ми швидко зреагували на зростання запиту, і з сьогоднішнього дня працюють 14 заводів одночасно. За потреб, ми готові  і надалі збільшувати об’єми виробництва. У нас є для цього і потужності, і сировина», – додав Сергій Блескун.

Поряд з цим на підприємстві діє посилений дезінфекційний режим. Для всіх працівників ДП «Укрспирт» закуплені маски. Частина апарату управління переведені на дистанційну роботу.

Як впливає на світову/українську економіку та агросеткор пандемія коронавірусу? AgroPolit.com розібрався в темі і подає у цій колонці найсвіжіший фактаж та думки-прогнози провідних експертів. 

AgroPolit.com зібрав коментарі учасників ринку та предстаників влади щодо того, які проблеми слід вирішити та які заходи запровадити, аби ця епідемія пройшла з мінімальними збитками.