друкувати


Нардепи вимагатимуть прийняття законів для боротьби з коронавірусом

16 березня 2020, 11:00

Сьогодні на Погоджувальній раді у голови Верховної Ради України Дмитра Разумкова  депутатська група «За майбутнє» буде вимагати термінового і першочергового прийняття законопроектів, необхідних для боротьби з епідемією та змін до Податкового кодексу, з метою допомоги українському бізнесу. Про це на своїй сторінці у facebook написав народний депутат Ігор Палиця.

«Сьогодні на Погоджувальній раді в Дмитра Разумкова представник депутатської групи «За майбутнє» буде вимагати термінового і першочергового прийняття законопроектів, необхідних для боротьби з епідемією та змін до податкового кодексу, з метою полегшити життя та допомогти українському бізнесу. Після прийняття всіх необхідних законопроектів для спасіння людей і економіки, які мають бути проголосовані максимум в середу, Верховна Рада повинна піти на карантин до стабілізації ситуації. Депутати повині бути на округах разом зі своїми виборцями в такій важкий час для допомоги та контролю за ситуацією в регіонах, а не сидіти в залі під куполом і приймати лобістські закони, такі, як продаж землі!», — написав Палиця.

Нагадаємо, що в Україні не вистачає законодавства, яке визначає забезпечення санітарних норм для належного нагляду, повідомив кандидат на посаду очільника Держпродспоживслужби Геннадій Супіханов.