друкувати


НААН долучається до впровадження електронних послуг — офіційно

25 червня 2016, 14:59

НААН  впроваджує ряд інновацій, що дозволять забезпечити інформаційну взаємодію керівництва та всіх науково-дослідних організацій, створити спільний інформаційний простір та підвищити рівень інформатично-аналітичної підтримки діяльності Академії. Про це у коментарі AgroPolit.com повідомили у прес-службі НААН.

Згідно повідомлення, використання звичного паперового документообігу значно знижує ефективність будь якої організації за рахунок занадто повільного руху інформації, складність процесу обговорення та узгодження за документом тощо.

 «Використання системи електронного документообігу забезпечить систематизацію комунікацій, організацію робочих процесів усередині Академії, узгодження і затвердження різноманітних документів і планів тощо», — сказано у повідомленні.

Створення централізованого електронного архіву Академії дозволить забезпечити новий рівень доступності напрацювань, зберегти фонд паперової документації та зробити загальнодоступними для громадськості корисні матеріали. Крім того.  Це зробить роботу НААН максимально прозорою.