друкувати


Шмигаль представив головні кадри в уряді та заявив про вакансії міністрів

4 березня 2020, 19:25

Денис Шмигаль заявив нові кадри в уряді та повідомив про 4 вакансії. Він виступив у сесійній залі перед депутатами Верховної Ради України. Парламентарі мають погодити список перш ніж міністри будуть призначені.

«Сьогодні призначення уряду є вкрай необхідним. У новому поєднано молодість і досвід. Цей уряд не буде ховатись за публікаціями у Фейсбуці», – сказав Шмигаль.

Після цього зачитав список тих, хто увійшов до нового уряду. Серед них Олексій Чернишов – міністр розвитку громад і територій. Він раніше працював головою київської ОДА. Також Шмигаль додав, що є 4 вакансії міністрів та повідомив, що шукає жінок на посади.

Мене важко звинуватити у сексизмі. Тому зараз ведемо перемовини з жінками на посади в уряді», –сказав Шмигаль.

Нагадаємо, джерело в уряді повідомляло, що Тимофій Милованов працюватиме на посаді міністра агрополітики, поки не буде реалізовано земельну реформу. Однак потім надійшла інформація, що той відмовився від посади. Вакансія в Мінагро мала з'явитись після того, як зі структури МЕРТу буде відділено та реанімовано Мінагрополітики. Наскільки актуальним вважають депутати створення окремого аграрного відомства, читайте у публікації Реабілітація Мінагрополітики. Оцінки парламентарів та пропозиції для уряду