друкувати


Назвали виключну умову за якої Мінагрополітики буде продуктивним після реанімації

4 березня 2020, 14:30

Виключну умову, за якої буде продуктивним реанімоване Мінагрополітики назвала депутат член Комітету Верховної Ради України з питань фінансів, податкової та митної політики, фракція «Європейська солідарність» Ніна Южаніна у ексклюзивному коментарі AgroPolit.com до публікації Реабілітація Мінагрополітики. Оцінки парламентарів та пропозиції для уряду.

На думку Южаніної, Мінагро працюватиме лише за умови якісного плану розвитку, якого, на думку депутата не було в уряду до сьогодні.

«Я думаю, в структурі МЕРТу можна було працювати. Бо не розібравши, в чому була помилка, намагаються весь час щось змінювати. Коли об’єднували – якась же мета була в цьому об’єднанні? Можливо, бачили, що аграрна галузь є основною, це буде пріоритетом для діяльності міністерства економрозвитку – я тоді для себе такі зробила висновки. Недостатньо спеціалістів? – так вони ж ті ж самі залишились», –  сказала Южаніна.

Нагадаємо, президент Володимир Зеленський запропонував реанімувати Мінагрополітики та призначити аграрним міністром Тимофія Милованова