друкувати


Тимофій Милованов працюватиме міністром агрополітики до завершення земельної реформи – джерело

4 березня 2020, 13:37

Тимофій Милованов працюватиме на посаді міністра агрополітики поки не буде реалізовано земельну реформу. Про це повідомило джерело AgroPolit.com в уряді та парламенті.

Нагадаємо, 3 березня на вечірній зустрічі з фракцією президент Володимир Зеленський запропонував реанімувати Мінагрополітики та призначити аграрним міністром Тимофія Милованова. Згодом з'явилась інформація, що Милованов відмовився працювати аграрним міністром. 

«Сьогодні у парламенті виникла новина про те, що Тимофій Милованов відмовився очолювати реанімоване міністерство аграрної політики. Це дійсно було. Вчора о першій годині ночі він сказав про це президенту. Втім, ніхто нікуди не піде. За даними наших джерел Милованову запропонують залишитися до моменту, поки буде знайдено кандидатуру на заміну. В перекладі – читайте, доки проголосують закон про ринок землі. Тому що саме міжнародні кредитори цього дуже чекають, як просили про відкриття ринку – це Світовий банк та МВФ. Тож Тимофій Милованов буде міністром аграрної політики. А коли буде прийнято земельну реформу, він піде, передавши наступнику. Хто це буде? – якщо зважити, що в Офісі президента розглядали дві кандидатури Романа Лещенко та Миколу Сольського, можна очікувати, що за місяць хтось з них буде», –  розповіла у Телеграм-каналі головний редактор AgroPolit.com Наталія Білоусова.

Про бачення депутатів парламенту перспективи розділення МЕРТу та про стан аграрного напрямку в межах економічного відомства читайте за посиланням Реабілітація Мінагрополітики. Оцінки парламентарів та пропозиції для уряду