друкувати


Агро-Продовольча Рада посилить боротьбу з монополізацією на ринку міндобрив

14 лютого 2020, 10:05

13 лютого «Агро-Продовольча Рада» підписала Меморандум із Асоціацією «Спілка виробників, імпортерів і трейдерів агрохімії та агротехнологій». Про це на сторінці у Facebook повідомив Іван Слободяник, голова об'єднання «Агро-Продовольча Рада». Зазначається, що від сторони партнерів Меморандум підписав Віталій Попов.

Нагадаємо, спілка виробників, імпортерів і трейдерів агрохімії та агротехнологій об`єднує 8 організацій, серед яких вітчизняні виробники рідких і сухих гранульованих добрив, В2В-компанії, що спеціалізуються на імпорті добрив та техніки для їх внесення, надають консалтингові та юридичні послуги.

Підписання Меморандуму сприятиме консолідації зусиль усіх учасників ринку для боротьби з монополізмом на ринку добрив України, створенню конкурентного ринку та формуванню адекватної ціни для українських сільгоспвиробників.

«Це основні з ключових домовленостей, яких досягнуто в ході підписання. Відтепер будемо разом відстоювати спільні інтереси і формувати доступні ціни на добрива», — зазначив Іван Слободяник.