друкувати


Держгеокадастр виправлятиме помилки у земельному кадастрі за заявками з Державного аграрного реєстру

12 лютого 2020, 13:00

В Україні стартував пілот Державного аграрного реєстру, функціоналом якого передбачена можливість формування заявки на виправлення помилок у Державному земельному кадастрі. Про це повідомляє прес-служба Держгеокадастру.

Вже зараз Держгеокадастром усуваються помилки у Державному земельному кадастрі, зокрема:

Держгеокадастр докладає максимальних зусиль задля виправлення колишніх помилок, у цій парадигмі комунікація з громадянами відіграє чи найважливішу роль. Саме тому, ми одразу підтримали ініціативу стосовно інтеграції та вдосконалення наявних реєстрів, які, безперечно, не є досконалими. Тому, взаємодія з Державним аграрним реєстром — реальний шанс якісно вдосконалити інформаційне наповнення Державного земельного кадастру», — зауважив Денис Башлик.

Нагадаємо, в Україні у пілотному режимі запрацював аграрний реєстр. Повідомлялося, що державний аграрний реєстр — це новий безкоштовний онлайн-сервіс для аграріїв. Зареєстровані агровиробники зможуть подавати заявки на виправлення помилок в кадастрі, подавати документи на отримання держпідтримки та перевіряти інформацію про себе у чотирьох реєстрах.