друкувати


Милованов сказав, коли може з’явитися Мінагрополітики

3 лютого 2020, 17:40

Розділення Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства (з виокремленням з нього Мінагрополітики) може відбутися після завершення реформи ринку землі. Про це заявив міністр розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства Тимофій Милованов в ефірі «Сніданку з 1+1»

«Це має сенс. Роз’єднати сільське господарство і окремо вивести, але після того як реформа ринку землі буде закінчена», – пояснив Милованов.

Також сьогодні прем’єр-міністр Олексій Гончарук  заявив, що поки Міністерство розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України не розділятимуть на окремі відомства. З цього питання тривають консультації.

Нагадаємо, що 20 січня два джерела видання AgroPolit.com в оточенні президента повідомили, що повертати Міністерство аграрної політики та продовольства до складу уряду чи ні — фінальне рішення може з'явитися після поїздки Володимира Зеленського та Олексія Гончарука у Давос. 

«Наразі ніхто не обговорює кандидатів на міністра аграрної політики, бо рішення про 100% реанімацію Мінагро влада не ухвалювала. Можливо, до цього питання повернуться після приїзду Володимира Зеленського та Олексія Гончарука наприкінці тижня із Давосу. Всі розмови про те, що когось кудись пропонують – це вигадки окремих людей, які б хотіли або сісти самі туди, або посадити своїх людей», — говорить джерело AgroPolit.com в ОП.