друкувати


Гончарук повідомив, чи розділятимуть Мінекономіки

3 лютого 2020, 15:30

Міністерство розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України поки не розділятимуть на окремі відомства. Щодо цього питання тривають консультації. Про це заявив прем’єр-міністр Олексій Гончарук під час презентації програми «Доступні кредити 5-7-9%», повідомляє АgroРolit.com.  

«Мінекономрозвитку розділяти поки не плануємо, але наразі тривають консультації. Є певні ідеї щодо реорганізації», — сказав Гончарук.

Раніше президент Володимир Зеленський обговорив з прем'єр-міністром Олексієм Гончаруком питання роз'єднання міністерств, які об'єднали на початку роботи цього уряду.

Нагадаємо, що 20 січня два джерела видання AgroPolit.com в оточенні президента повідомили, що повертати Міністерство аграрної політики та продовольства до складу уряду чи ні — фінальне рішення може з'явитися після поїздки Володимира Зеленського та Олексія Гончарука у Давос.

«Наразі ніхто не обговорює кандидатів на міністра аграрної політики, бо рішення про 100% реанімацію Мінагро влада не ухвалювала. Можливо, до цього питання повернуться після приїзду Володимира Зеленського та Олексія Гончарука наприкінці тижня із Давосу. Всі розмови про те, що когось кудись пропонують – це вигадки окремих людей, які б хотіли або сісти самі туди, або посадити своїх людей», — говорить джерело AgroPolit.com в ОП.