друкувати


Володимир Зеленський має дотримуватися в економіці принципу «Ukraine first» — думка

18 січня 2020, 09:30

В умовах «ідеального шторму» Володимир Зеленський має дотримуватися в економіці принципу «Ukraine first». Про це в ексклюзивному інтерв’ю AgroPolit.com повідомив український політик, екс-нардеп аграрного комітету Ради попереднього скликання Іван Мірошніченко.

«Пам’ятаєте інавгураційну промову Дональда Трампа, коли він сказав «America first». В цій стратегії з такою назвою дуже багато смислових дій, які ми можемо спостерігати на практиці в США», — вважає Іван Мірошніченко.

Він переконаний, що Зеленському необхідно знайти фундаментальні національні об’єднувальні речі для суспільства.

Зеленський має сьогодні «розбудити» в новітніх історичних умовах національний код ідентичності українців. І знову ж таки, ця ідея має базуватися на довірі людей, на людях та військовій міці. Він робить ці кроки вже – його новорічна промова була на об’єднання, досить багато суперечностей у промові та відсутність стратегічної чіткості в меседжі. Та погляньте на реакцію людей – знову різна, тобто мети не досягнуто. Публічно його багато політиків почали клювати, але я персонально переконаний, що більшість людей його підтримують та підтримали, — додав Іван Мірошніченко.

Більше читайте за посиланням.

Також Іван Мірошніченко назвав здобутки та провали нового уряду.