друкувати


Асоціації та спілки об’єднались для боротьби проти аграрного рейдерства

20 грудня 2019, 14:20

Асоціації та спілки об’єднали свої зусилля у боротьбі з рейдерством, долучившись до громадської спілки «Асоціація Бізнес Варта». Про це повідомила директор ГО «Бізнес-Варта» Ольга Матвіїва.

Меморандум з Асоціацією підписала Нотаріальна Палата України (Президент Володимир Марченко).

Також, приєдналися:

Нагадаємо, Громадська організація «Бізнес-Варта» 17 грудня оголосила про об’єднання з іншими організаціями та трансформацію в «Асоціацію Бізнес-Варта», щоби впливати на політичне та економічне життя країни.

Якщо бізнес буде об’єднуватись для рішення своїх проблем, у тому числі рейдерських атак, для захисту від наїздів правоохоронних органів, це буде ефективно. Приймається антирейдерське законодавства, але є таке прислів’я «На Бога надійся, а сам не плошай». Ми владі хочемо вірити, але має бути противага. Ми можемо виробляти проблеми та пропонувати рішення державі. Окрім захисту бізнесу асоціація «Бізнес Варти» ставить перед собою задачі захисту бізнесу та отримання інвестицій, допомогу у супроводі інвестицій. Бізнес-варту вже знають і завдяки їхньому  імені  можна вирішувати більш якісно і швидко проблеми», – сказав комерційний директор Білоцерківського елеватора Кирило Бондаренко.

Об’єднання ряду профільних асоціацій допоможе розробляти законодавчі ініціативи та пропозиції для уряду, які послужать на користь аграрному ринку, сказала Ольга Матвіїва.

Ми готові до більшої кількості напрямків. Хтось представляє вантажні перевезення, хтось ІТ бізнес, хтось бізнес, який працює в морі і з морем та портами. У нас є інструменти, які дозволять отримати необхідний для нас результат. Ми значно впевненіше себе почуваємо, коли поруч стоять народні депутати. Знаємо чудово, що буде можливо достукатися до будь-якої інстанції, що ми будемо краще почутими, можемо аргументовано вносити ті чи інші зміни до законодавства, які сьогодні є неефективними або які пошкодять веденню бізнесу», – розповіла директор ГО «Бізнес-Варта».