друкувати


В усіх територіальних органах Держгеокадастру запрацювали громадські приймальні

20 грудня 2019, 09:30

При усіх головних управліннях Державної служби України з питань геодезії, картографії та кадастру в областях запрацювали громадські приймальні. Про це повідомляє прес-служба уряду.

Це означає, що громадяни чи представники підприємств, установ, організацій можуть щоденно звернутися до приймалень Держгеокадастру за консультацією з розв’язання проблемних питань особисто чи подати звернення. Консультація є безоплатною.

«У громадських приймальнях Держгеокадастру за попереднім записом, у визначені дні та години графіком особистого приймання громадян, можна потрапити на прийом до керівництва, а також звернутися до уповноважених осіб служби за особистою консультацією, скаргою, проханням тощо, у зручний час», -йдеться у повідомленні.

З графіками роботи громадських приймалень у головних управліннях Держгеокадастру в областях та м. Києві можна ознайомитися на офіційних сайтах.

Раніше Тимофій Милованов озвучив 5 кроків до подолання корупції у Держгеокадастрі.

Нагадаємо, новий голова Держгеокадастру Денис Башлик презентував стратегію розвитку служби «Кадастр 2.0. Прозорість, доступність, інновації». Автор презентації розказав, які кроки планує зробити на посаді та які рішення парламенту ініціювати, щоб зробити службу прозорою, подолати корупцію та недовіру суспільства. Більше про це читайте у матеріалі за посиланням.