друкувати


У Раді достроково закрили ранкове пленарне засідання та закликали позачергово зібрати аграрний комітет

17 грудня 2019, 14:20

Спікер парламенту Дмитро Разумков достроково закрив ранкове пленарне засідання Верховної Ради та закликав позачергово зібратися членів аграрного комітету для вирішення організаційних питань. Про це повідомляє прес-служба уряду.

«Є пропозиція від всіх фракцій та депутатських груп, я думаю, що вони із нею погодяться, зараз провести позачергове засідання аграрного комітету. Прошу голову та членів комітети зібратися на третьому поверсі ВРУ. На це засідання запрошується перший заступник і заступник голови ВРУ, запрошується керівництво фракції, голова або співголови, без додаткових колег, які там бажають прийняти участь, при всій повазі, тому що ми це перетворимо з робочої наради знову на хаотичне якесь явище», — сказав Разумков.

Він уточнив, що на засіданні аграрного комітету не будуть розглядатися поправки до закону про відкриття ринку земель.

У зв’язку з цим я пропоную закрити ранкове засідання ВРУ достроково, на півгодини раніше», — резюмував спікер парламенту.

Нагадаємо, зараз триває тригодинний прес-марафон Кабміну щодо ринку землі в Україні. Пряму трансляцію дивіться за посиланням.

Раніше аграрний комітет попросив Раду внести до порядку денного у п’ятницю, 20 грудня, законопроект щодо запровадження ринку землі Україні за умови розгляду його на комітеті. Розгляд правок до законопроекту про ринок землі в Україні перенесли на завтра.

Також під стінами парламенту проходить акція протесту проти ринку землі в Україні.