друкувати


«Аграрний фонд» та компанія Kreston GCG домовилися про проведення аудиту

16 грудня 2019, 17:00

Компанія Kreston GCG проведе фінансовий аудит діяльності ПАТ «Аграрний фонд»Про це повідомляє прес-служба «Аграрного фонду».

Як повідомив в. о. голови правління «Аграрного фонда» Іван Баришев, державна компанія матиме абсолютно нову стратегію розвитку і починати її треба з повного аудиту: «Щоб знову зробити Аграрний фонд ефективним і прибутковим, ми повинні знати, якими реальними ресурсами компанія володіє. Цей аудит також допоможе нам запобігти будь-яким можливим проявам корупції, махінаціям та оборудкам, оскільки на його основі буде побудована спеціальна система протидії».

Зазначається, що Kreston GCG представляє в Україні міжнародну мережу Kreston International — одну з найбільших світових організацій у сфері аудиторських та консалтингових послуг. Спеціалізується на виявленні шахрайства та фінансових схем на підприємствах, проведенні експертиз та розслідування дій персоналу, оцінці ефективності діяльності, корпоративній розвідці, супроводі у судах та кримінальних справах, побудові систем протидії шахрайству.