друкувати


Законопроект про ринок землі можуть розглянути у п’ятницю

16 грудня 2019, 14:45

Комітет з питань аграрної та земельної політики просить Раду внести до порядку денного у п’ятницю, 20 грудня, законопроект щодо запровадження ринку сільськогосподарської землі Україні за умови розгляду його на комітеті. Про це під час Погоджувальної ради заявив голова комітету Микола Сольський.

«Прошу розглянути включення в порядок денний, наприклад, у п’ятницю, законопроект 2178-10 при умові розгляду його на комітеті», — зазначив Сольський.

У свою чергу голова фракції «Слуга Народу» Давид Арахамія під час спілкування з журналістами після погоджувальної ради повідомив, що Рада почне розглядати законопроект про ринок землі до 20 грудня.

Я не бачу яких-небудь причин, чому зараз ми маємо відкладати голосування по ринку землі. Там багато правок. Я не маю на увазі, що ми проголосуємо та ухвалимо — ми просто почнемо», — повідомив Арахамія у відповідь на запитання журналістів.

Нагадаємо, правки до законопроекту про ринок землі розглянуть завтра. Повідомлялося, що до земельного законопроекту №2178-10 до другого читання внесено 4,5 тисячі правок.

AgroPolit.com повідомляв, що депутат 8-го скликання, радник прем'єр-міністра України Олексій Мушак озвучив 5 ключових моментів фінальної версії земельної реформи в Україні.