друкувати


Правки до законопроекту про ринок землі розглянуть завтра

16 грудня 2019, 10:30

Завтра, 17 грудня, відбудеться позачергове засідання Комітету з питань аграрної та земельної політики щодо розгляду законопроекту про ринок землі. Про це повідомили у комітеті.

Зазначається, що відповідно до ч. 2 ст. 43 Закону України «Про комітети Верховної Ради України», на вимогу 12 народних депутатів України – членів Комітету, 17 грудня 2019 року о 08 год. 00 хв. у конференц-залі Верховної Ради України по вул. Грушевського, 5, буде проведено позачергове засідання Комітету з питань аграрної та земельної політики.

«На порядку денному зазначеного засідання продовження розгляду проекту Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо обігу земель сільськогосподарського призначення, друге читання (реєстр. № 2178-10 від 10.10.2019)», — йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, останнє засідання комітету було 13 грудня, на якому обговорювали запровадження ринку землі протягом майже трьох годин.

Повідомлялося, що до земельного законопроекту №2178-10 до другого читання внесено 4,5 тисячі правок.

Раніше після кількох спроб розпочати розгляд активісти, присутні на засіданні аграрного комітету, зривали ці спроби, а після комітету влаштували бійку представники «Свободи» та депутат від «Слуги народу».

Як це було – дивіться в ексклюзивному відео AgroPolit.com.