друкувати


В Україні відкрили дані про обсяги зерна на всіх елеваторах

12 грудня 2019, 08:25

ДП «Держреєстри України» запускає нову послугу веб-перегляду інформації про обсяги зерна, яке зберігається по всій Україні, на підключених до Основного реєстру складських документів на зерно, а також зерна, прийнятого на зберігання зерновими складами. Про це повідомляє прес-служба держпідприємства.

«Подивитися можна як загальні обсяги зерна, які перебувають на зберіганні по Україні, в розрізі культур і класів зерна, так і обсяги, які зберігаються на кожному конкретному елеваторі, котрий підключено до реєстру», – пояснюють у відомстві.

Дана послуга запущена в тестовому режимі з 7 грудня 2019 року. Щоб її протестувати, необхідно використовуючи логін zvit і пароль 123, увійти в кабінет на сторінці перевірки легітимності складських документів на зерно.

Після закінчення тестового періоду, з 23 грудня 2019 р., послуга буде доступна після підписання договору на роботу в цій системі. Текст такого договору й умови підключення, будуть викладені у нас на сайті найближчим часом», – додали в «Держреєстрі України».

Також підприємство приймає побажання щодо роботи нової послуги за адресою registry@dru.kiev.ua.

Нагадаємо, що міністр розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України Тимофій Милованов назвав області з найвищою урожайністю зернових та зернобобових культур у 2019 році.