друкувати


Створено «Асоціацію Бізнес-Варта», – Мірошніченко

10 грудня 2019, 16:00

Громадська організація «Бізнес-Варта» об’єднується з іншими організаціями і трансформується в «Асоціацію Бізнес-Варта», щоби впливати на політичне та економічне життя країни. Про це заявив її голова, народний депутат 8-го скликання Іван Мірошніченко, повідомляє прес-служба організації.

«Це рішення для мене було доволі непростим, проте абсолютно виваженим і обдуманим. Ми будували бізнес, залучали інвестиції, воювали за активи. Було все – злети й падіння, але взаємна підтримка завжди приводила до перемоги! Тому ми не маємо наміру бути пасивними спостерігачами за подіями в економіці України. Ми – професіонали, які збудували цю країну. Гадаю, наше слово має бути почутим. Наш досвід і міжнародні можливості – бонус  для  політиків, особливо, молодих. Ми  можемо бути опорою владі будь-якого кольору, але лише за умови, що її політика – продержавницька», – сказав Мірошніченко.

Він повідомив, що з цієї нагоди запрошує друзів та колег 17 грудня 2019 року  на зустріч у Києві. Мета – закінчити старий  рік і розпочати новий в іншому форматі, домовитися про подальші спільні кроки, розставити пріоритети, скласти план захисту активів та інвестиційних проектів.

На сьогодні вже проведено декілька особистих зустрічей. Ми потиснули руки з Асоціацією міжнародних перевізників (АСМАП), представниками БІЗНЕС-100, Морською палатою України, ВГО «Українська аграрна конфедерація», ГО «Телеком-Клуб», тощо. Нотаріальна палата України сьогодні теж підтримала наше рішення про створення і подальший розвиток Асоціації та має намір підтримати нас у реалізації планів», – наголосив Мірошніченко.

І додав:

Упродовж всього нашого шляху, ми завжди заручалися підтримкою народних депутатів. На даний момент нашими партнерами є понад десять народних депутатів, які створили міжфракційне об’єднання «Бізнес-Варта» при Верховній Раді України. Завдяки їхній підтримці ми маємо змогу бути дотичними та додавати свої ідеї в законотворчий процес. Безумовно, ми всі самодостатні і кожен окремо ефективний у своїй діяльності. Але час і досвід показує, що нам потрібно бути сильними. А це можливо лише за умови сумісної праці»!

Іван Мірошніченко наголосив, що той, хто підтримає Асоціацію і стане поруч з ідеєю та реалізацією, матиме вплив на прийняття адміністративних і стратегічних рішень Асоціації.

Нагадаємо кому із «лави запасних» аграрних політиків агросектор довіряє найбільше.