друкувати


Милованов заявив про непричетність Мінекономіки до тривалої затримки зарплат у Держгеокадастрі

9 грудня 2019, 15:00

Міністр розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства Тимофій Милованов заявив про непричетність його відомства до затримок зарплат у Держгеокадастрі. Про це він написав у соцмережі.

«В новинах з’явилась інформація, що Мінекономіки не підписує зарплати Держгеокадастру. Це неправда», – заявив Милованов.

Міністр додав, що з 19 листопада до 5 грудня у Мінфіні перебував на погодженні паспорт Держгеокадастру, після проходження якого платежі мали переходити з рахунків колишнього МінАПК до Мінекономіки.

«Зміни до Закону про бюджет (що дозволяють Мінекономіки платить Геокадастру) прийняті 09.11.19, Мінфін вніс зміни до розпису 18.11.19. До цього всі все (зарплати!) оплачували (по старому методу — від МінАПК), зокрема й Геокадастр. 19.11.19 було надіслано проект паспорту Геокадастру до Мінфіну і повернувся затверджений 05.12.19. Наказ про затвердження паспорту наразі перебуває на погодженні у держсекретаря, після піде до міністра на підпис. Отже: до 18.11.19 все платилося, паспорт погоджувався в Мінфіні з 19.11.19 по 05.12.19. Наказ про його затвердження я підпишу сьогодні (6 грудня, – прим.) або в понеділок, щоб Держгеокадастр зміг проводити платежі», — написав Милованов.

Нагадаємо, про затримки зарплати на 2 місяці повідомляли у Телеграм-каналі Олександра Дубінського. У повідомленні зазначалось, що новий паспорт бюджетної програми Держгеокадастру дві місяці лежав у Тимофія Милованова без підпису.