друкувати


В «Аграрному фонді» пояснили, хто підготував звільнення 40 осіб

9 грудня 2019, 09:16

У ПАТ «Аграрний фонд» не було кадрових чисток із приходом нового керівництва, вони заплановані попереднім керівництвом. Про це повідомляє прес-служба компанії з посиланням на текст відповідного наказу.

«Нове керівництво не проводить масових звільнень, тим більше, шляхом насильницьких дій. Попереднє керівництво заздалегідь планувало звинуватити наступного голову правління компанії Аграрний фонд у звільненні людей, для цього у штат Аграрного фонду було введено велику кількість нових керівних посад для 40 осіб. 18 листопада 2019 року наказом посади цих людей скорочено. Наказ підписав особисто Андрій Радченко», — сказано у повідомленні фонду.

У прес-службі Фонду кажуть, що новим керівництвом «Аграрного фонду» кожному з цих працівників було запропоновано посаду замість скорочених.

Але всі ці люди від пропозиції продовжити роботу в компанії відмовилися й одночасно подали заяви про звільнення, не чекаючи закінчення терміну після повідомлення про скорочення, який, згідно із законом, становить 2 місяці. Тож чергова заява про масові звільнення не відповідає дійсності. Всіх цих людей насправді фактично звільнив сам Андрій Радченко», — говориться у повідомленні прес-служби.

Нагадаємо, що 21 листопада 2019 р. уряд призначив виконувачем обов’язків голови ПАТ «Аграрний фонд» Івана Баришева.