друкувати


Зеленському написали листа-вимогу щодо зняття з голосування трьох законопроектів про ринок землі

6 грудня 2019, 16:00

Національний штаб захисту землі написав листа на ім'я президента України Володимира Зеленського з вимогою зняти з голосування законопроекти про ринок землі. Про це повідомляє прес-служба ВО «Батьківщина».

«Ми вимагаємо від Вас негайно зняти з розгляду законопроекти 2178-10, 2194, 2195. Ми вимагаємо, щоб Ви невідкладно оголосили Всеукраїнський референдум та дали право народу самостійно прийняти рішення, продавати сільськогосподарську землю чи ні», — йдеться у листі.

«Зеленський знає, що 73% людей проти розпродажу землі. Якщо він усупереч цьому протягне земельні закони, це означатиме, що він працює не на Україну. Це означатиме, що він працює на замовлення, яке йде зовсім від інших сторін, але точно не від народу України. Інакше б він провів референдум та ухвалив би всі рішення за його результатами», – наголосила лідерка «Батьківщини» Юлія Тимошенко.

Нагадаємо, вона також повідомила, що законопроект № 2178-10 про ринок землі можуть розглядати 12 грудня через процедуру «аd hoc».

Раніше повідомлялося, що посольства трьох країн ЄС написали листа-попередження щодо заборони відкриття ринку землі іноземцям.