друкувати


Новий очільник Держгеокадастру озвучив перші кроки роботи у відомстві

3 грудня 2019, 15:00

Новий голова Державної служби з питань геодезії, картографії та кадастру Денис Башлик пообіцяв боротися з схематозниками й корупціонерами у відомстві, а також перевести всі сервіси кадастру в онлайн. Про це він сказав під час прес-конференції.

«Від себе можу пообіцяти нульову толерантність до корупціонерів і схематозників. У нас не буде недоторканних, всі будуть працювати в однакових умовах», — сказав Денис Башлик.

Також новий голова відомства має намір провести діджиталізацію кадастру і зробити сервіси більш клієнтоорієнтованими.

Загалом очільник Держгеокадастру визначив 5 ключових завдань: 

Переведеня всіх адміністративних послуг в онлайн-формат, відкриття даних земельного кадастру, додавання нових шарів на карті... запровадження повного контролю якості стане основою для нового Держгеокадастру», — сказав він.

Крім того, Башлик анонсував проведення в грудні конкурсів на посади голів територіальних органів, які пройдуть у новому форматі — онлайн-співбесіди.

Нагадаємо, наприкінці листопада уряд призначив Дениса Башлика головою Держгеокадастру та змінив низку керівників служби. 

Також Денис Башлик назвав 5 кроків до реформування Держгеокадастру та звільнення служби від корупційних злодіянь. Які саме новації чекають на Держгеокадастр — читайте у матеріалі Реформування Держгеокадастру: ліквідація чи перерозподіл функцій?