друкувати


50 реєстраторам анульовано доступ до держреєстрів, – Мін’юст

29 листопада 2019, 12:30

У Міністерстві юстиції, у межах впорядкування роботи Антирейдерської комісії, анулювали доступ до державних реєстрів понад 50 реєстраторам, які грубо порушують закон. Про це на своїй сторінці у Facebook написала заступник міністра юстиції з питань державної реєстрації Ольга Онищук.

«Потроху наводимо лад у документах Антирейдерської комісії. Готуємо експертний офіс до запуску. Розгляд скарг по суті збільшили до 60-70 за тиждень. Анулювали доступ до державних реєстрів більш ніж пів сотні реєстраторам, які грубо порушують закон. Продовжуємо тотальну чистку», – відзначила вона.

Онищук також написала, що всі нові висновки тепер публікуватимуться на сайті.

Змінили формат висновків і продовжуємо їх вдосконалювати, всі нові висновки публікуємо на сайті. Висновки за попередні періоди теж потроху викладаємо. Чекаємо на нові якісні кадри. Іще далеко до ідеалу, але картинка реально змінюється на краще», – зазначає вона.

Нагадаємо, що в Україні запустили нову функцію, яка допоможе у боротьбі з рейдерством: реєстратор для того, щоб підтвердити свою дію, не тільки накладає свій цифровий підпис на комп’ютері, а й додатково підтверджує його за допомогою смартфона.