друкувати


Озвучено головні стратегічні завдання агрохолдингу МХП

23 листопада 2019, 11:00

Перший заступник голови правління МХП («Миронівський хлібопродукт») Юрій Мельник назвав основні стратегічні вектори розвитку компанії. Про це йдеться у матеріалі AgroPolit.com.

Серед основних стратегічних завдань він виділив: зростання ефективності виробництва, підвищення продуктивності праці, створення якісного продукту з високою доданою вартістю та поширення його експорту.

«Одне з пріоритетних завдань для нас – побудова моделі бізнесу з найбільшою маржинальністю виробництва завдяки активному впровадженню інновацій, причому, на всіх етапах виробництва та бізнес-процесів. Ми максимально використовуємо сучасні агротехнології та інноваційні рішення для агросектору, починаючи від високопродуктивного насіння рослин, найефективніших засобів захисту рослин і мінеральних добрив та найкращих кросів птиці й завершуючи комплексними автоматизованими системами управління із залученням можливостей діджиталізації, штучного інтелекту та інтернету речей. І cаме AgTech ми вважаємо найбільш перспективним», — зазначив Юрій Мельник.

Він додав, що у сфері інноваційного розвитку мета компанії – об’єднати всі технологічні рішення, які ми вже використовуємо, впроваджуємо і тільки розробляємо, в єдину комплексну систему. У МХП немає сьогодні процесів, де не були б інтегровані високі технології: від плуга, на якому встановлено датчик глибини, і трактора із датчиками швидкості руху, які можна моніторити в реальному часу, до систем подачі повітря в пташниках і автоматизованого контролю за ланцюгами поставок – усім обладнанням можна управляти за допомогою «цифри».

Я бачу МХП через 10 років компанією, яка є найбільшим виробником м’яса птиці в Європі та розвиває свій бізнес на засадах інноваційності та соціальної відповідальності, — зазначив Юрій Мельник.

Більше читайте у матеріалі за посиланням.

Також Юрій Мельник озвучив 5 стратегічних завдань для успішного розвитку агросектору.

Нагадаємо, раніше голова правління холдингу Юрій Косюк повідомив, що МХП створює групу компаній для трансформації бізнесу.