друкувати


Олег Бахматюк повідомив, чи повернеться в Україну — ексклюзив

22 листопада 2019, 18:03

Власник агрохолдингу Ukrlandfarming Олег Бахматюк, якого оголосили у розшук, повернеться в Україну за умови, якщо його прав як людини і власника будуть дотримуватися українська правоохоронна система й НАБУ зокрема. Про це він повідомив у ексклюзивному коментарі для AgroPolit.com.

«Я не отримував ані повістки, ані підозри. НАБУ зараз просто публічно маніпулює інформацією в інтересах Артема Ситника, їхні такі дії порушують мої права як людини, так і власника, бо завдають репутаційних ризиків мені як власникові компанії», — зазначив Олег Бахматюк.

Він додав: «Зараз збіглися інтереси кількох груп, які наразі працюють проти мене. У однієї з них є бажання добити мене публічно, у іншої — компанію, щоб купити її за копійки. І це тоді як гроші на реструктуризацію боргів компанії я знайшов, але зараз мені і моїй команді намагаються ставити палки в колеса».

Олег Бахматюк зазначив, що захищатиметься у міжнародних судах від дій НАБУ.

Ми ж розуміємо, що теперішні переслідування проти мене — це чисто політичний кейс. Це надумане прийняття постанови про порушення кримінальної справи проти мене, а я не можу в українських судах захистити свої права. Тому йтиму в міжнародні суди, — додав Олег Бахматюк.

В Ukrlandfarming вважають, що оголошення в розшук Олега Бахматюка є політично вмотивованим та юридично абсурдним.

Нагадаємо, Олега Бахматюка оголосили у національний розшук. Така інформація з'явилася на офіційному сайті МВС.