друкувати


Тимофій Милованов повідомив про звільнення 47 топ-чиновників

18 листопада 2019, 07:30

Міністерство економіки вже звільнило 47 керівників держпідприємств та держслужбовців категорії А. Кожний випадок розглядається окремо за чіткими критеріями, рішення приймаються колегіально. Про це у Facebook написав міністр розвитку економіки, торгівлі і сільського господарства Тимофій Милованов.

«Перезавантаження влади. На сьогодні Міністерство економіки звільнило 47 керівників держпідприємств та держслужбовців категорії А. На всі позиції, у відповідності з законодавством, призначається виконувач обов'язків та відкривається конкурс. Рішення про звільнення ухвалюються колегіально, всіма заступниками та мною», — написав Милованов.

Серед критеріїв, за якими приймалося рішення: фінансові результати, виконання КПІ та завдань, репутація (особливо в царині корупції), командність роботи.

Всі підприємства продовжують працювати в штатному режимі. Деталі про підприємства та позиції, на яких відбулися зміни, надамо згодом, — додав міністр.

Нагадаємо, що на посаду голови Держгеокадастру претендує 7 осіб. Кадровий конкурс стартував з 11-ти кандидатів. Більше про них всіх читайте у матеріалі за посиланням.