друкувати


Аграрна партія опинилася на порозі чергових змін

16 листопада 2019, 08:39

Як заявив в ексклюзивному інтерв’ю для AgroPolit.com заступник голови Аграрної партії і голови Тернопільської обласної організації Аграрної партії (АПУ) Іван Чайківський, на найближчому партійному з’їзді буде переглянутий подальший план дій цієї політичної сили.

Нагадаємо, у червні поточного року на XXI позачерговому З’їзді Аграрна партія України представила список кандидатів на вибори у Верховну Раду. Виборчий список партії очолив ректор Київського національного університету культури і мистецтв Михайло Поплавський, а згодом він перебрав на себе повноваження керівника цієї політичної сили.

Мене сьогодні не влаштовує політика АПУ, мене не влаштовує керівництво партії. Я з багатьма речами там не погоджуюся. Ми чекаємо політради, ми чекаємо з’їзду партії, де визначимося з метою, за яку нам варто боротися далі. Там вирішуватиметься багато питань, пов’язаних з управлінням партією та щодо її майбутнього. Я точно не знаю, коли це відбудеться, але гадаю, що найближчим часом», – заявив Чайківський.

Повний текст інтерв’ю доступний у матеріалі: «Я – єдиний «агент» Аграрної партії в парламенті».
З перебігом подій навколо Аграрної партії України можна ознайомитися тут: Бунт в Аграрній партії – в чому причини?