друкувати


У фермерів залишився місяць, щоб отримати компенсацію за купівлю насіннєвих матеріалів

7 листопада 2019, 11:30

Фермери можуть отримати компенсацію від держави за купівлю будь-якого насіння вітчизняного виробництва, якщо підприємство отримало прибуток, що не перевищує 20 млн грн за останній рік.

За словами директора департаменту мікро-, малого та середнього бізнесу Ощадбанку Наталії Буткової-Вітвіцької, отримати компенсацію вийде лише у тому разі, якщо заявку буде подано до 1 грудня 2019 року.

Отримати компенсацію можуть фермери, які купують будь-яке насіння вітчизняного виробництва і чиї підприємства отримали прибуток, що не перевищує 20 млн грн за останній рік. Будь-який фермер може подати заявку і отримати компенсацію через Ощадбанк. Залишилося не так багато часу для отримання цієї компенсації. Фермери можуть отримати компенсацію лише у тому разі, якщо заявку буде подано до 1 грудня 2019 року», – повідомила Наталія Буткова-Вітвіцька.

Нагадаємо, АgroPolit.com спільно з Ощадбанком запустив цикл матеріалів у межах проекту  #АгродотаціїВРозрізі, присвячених державним програмам підтримки АПК на 2019 рік. 

Детальніше про умови отримання компенсації за купівлю насіння та вигоди від використання програми — читайте в ексклюзивному інтерв’ю з Бутковою-Вітвіцькою на нашому сайті.

Також ви можете дізнатися детально про програму спрощеного мікрокредитування для позичальників із сумою кредитів до 5 млн грн і про умови урядової програми компенсації вартості техніки.